Plugga plugga plugga!

God morgon, nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordning lite grann:) sen ska PLUGGA, eftersom jag har prov på fredag. lite segt.. men det är sånt man får leva med. men har väll inte så mycket att skriva just nu. så vi hörs senare.

Ha det bra!

Home :)

Nu kom jag precis hem från skolan :), sköönt !!
jag köpte mig lite godis och chokladbollar innan, som jag kan ha när jag pluggar till det stora Handelsprovet på fredag. och senare ikväll kommer ju Linea hit och ska sova över, får se vad vi hittar på. Men nu tänkte jag plugga lite så jag skriver mer senare.

Ha det bra !


image11

God Morgon :)

Nu var man uppe för att ta sig till skolan, är jätte trött och vill bara sova igen, men måste gå dit :/
Men inte så farligt ändå efterso jag slutar 12:15..
Senare idag ska jag träffa min syster vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men hon ska sova här inatt. men nu måste jag dra till bussen.  Skriver mer senare när jag kommer hem

Ha det bra!


image9image10


Man är lite seg.

Idag gick jag upp runt kl 7, gjorde mig i ordning och så för att gå till skolan, men innan det åkte jag till pappa och hämta lite böcker som jag hade glömt där, efter skolan åkte jag hem till pappa igen för att tvätta lite kläder :), nu vet jag inte vad jag ska hitta på, tänkte äta lite, senare ska jag och helle ut och gå. Får väll se vad vi hitar på efter. skriver mer senare.

Ha det bra!

image7

Trött :/

God morgon!

Nu vakna jag för en liten stund den:) Helle sov här inatt och nu ska vi ner och köpa frukost, kl 2 ska jag tvätta och efter det vet jag inte riktigt vad vi kommer hitta på :), Kommer väll på något kul.
Skriver mer senare:)

Ha det bra !

Fotografering Igen :)

image4

image6

Nu har vi fotograferat igen, men den här gången var det jag och Helle :), blev väldigt många bra bilder, men inget var planerat..
Men men alla får ju sina små ryck ibland, haha.
Sen efter fotograferingen gick vi ut på en promenad, klockan var väl runt halv ett.

Säger ju att min pojkvän är den bästa fotografen ever !!,

Älskar bara Peter! <3

Ha det bra !

Fotografering

image1

Nu sov min syster här några dagar, för fotografering. min pojkvän är fotograf och hon vill ju såklart bli modell, och det tror jag hon kommer lyckas med :) dom håller på att bygga upp en hemsida til henne, men den är inte klar riktigt än, men ni får gärna kolla in den sålänge.

Kolla gärna in min pojkväns hemsida

pdmfoto.se

Skriv gärna om ni är intresserade av att bli fotade, kostar bara 250 kr .

Ha det bra sålänge !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0