20/6-09-blev jag lycklig!

Äntligen känner jag mig glad!
Jag och älskling prata ut igår och den känns jätte skönt! Jag tycker verkligen om han och det var extremt länge sen jag kände såhär för någon och att verkligen ha känslan att någon tycker om än är helt underbar.
Idag ska jag träffa en tjej som jag inte träffat på ett år , vi var bästa vänner och stötta varann igenom allt, jag fanns alltid där för henne och vi gjorde allt tillsammans, men sen att hon lyssna på skitsnack som folk snacka hela tiden gjorde att jag inte orkade med det och sa upp kontakten, men jag har klarat mig bra efter det, känns bara som om en del av mig saknades. Men den delen har ju Daniel fyllt upp, han fick mig att glömma det jag tänkte på mest innan jag träffa honom, jag träffa många killar efter Jocke i försök att glömma honom, men inte någon av dessa kunde få mig att göra det... fram tills jag träffa Daniel, han är den som lyser upp min dag och får mig att må bra, han kan få mig att le bara av att kolla på honom, att vakna upp bredvid honom är det som gör att man mår bra, man vet att han finns där för en och jag skulle aldrig tvivla på att ens finnas där för honom, jag vill vara med honom när  han mår dåligt, när han är glad, ledsen, arg osv, listan kan göras lång! 
DANIEL TOIVOLA - YOU ARE TO GOOD TO BE TRUE!

nu ska vi väl hitta på något att göra fram tills patrick och missis H kommer. ¨

Kram sålänge!


on and on and on





Visst nu känner jag att jag bara klagat på saker och ting det senaste, men jag har inte mått så bra och måste ju få ur mig det och varför inte skriva av mig det istället för att lägga problemen på andra!
Nu är det såhär att jag har seriöst tröttnat på folk som inte säger vad dom tycker och tänker, speciellt när det handlar om en själv, ska det vara så J*vla svårt att öppna käften och säga det rakt i ögonen till en? Vissa har ju uppenbarligen svårt med det.. sen börjar man tröttna lite på saker och ting och vet inte vad jag tänker och känner överhuvudtaget längre, detta handlar ju såklart bara om mig själv, men ibland går tankarna över  mot andra med.. när en viss person påstår att jag dissar han/hon, och sen säger att den inte orkar vara med mig för tillfället för att han/hon inte orkar eller har tröttnat för stunden när jag är med den, säg det till mig då istället för att bara gå iväg! Människor säg vad ni tycker istället.. Just nu vill jag bara ha en cigg och någon att prata med, någon som man inte träffar ofta... jag har så blandade känslor ocn vet inte om jag gjort rätt eller fel val, är det här isåfall vad etik handlar om? Gjorde jag rätt för att det kändes rätt för stunden eller gjorde jag fel, nu i efterhand kan det ibland kännas som jag gjort fel val och men ibland inte... gjorde jag som jag gjorde bara för att ..... tycker om mig, för att jag saknade att vara omtyckt, för att jag bara ville ha någon som verkligen accepterar mig för den jag är?  men jag är väl bara ett tidsfördriv för denna person som jag varit för alla andra.. inte konstigt att jag aldrig tar åt mig all bullshit som folk kan vräka ur sig ibland om att man är vackrast och finast osv...BULLSHIT!  jag trodde det skulle vara lätt, men det visar sig att det är det inte..vet inte vad jag ska göra. HJÄLP MIG! han klagar alltid på allt jag gör och säger, sen säger han att han inte menar det, men vad ska jag tro? Är väl inte så konstigt att man mår som man mår i så fall eller?

Serri!



Ibland vill man bara seriöst ställa sig och bara skrika, för tillfället är mitt humör tyvärr inte på topp och vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ta en cigg kanske, visst vad hjälper det, jag blir lite lugnare, då kanske jag inte behöver slå sönder grejer iallafall, folk verkar inte förstå eller bry sig om hur man mår eller hur man känner sig, dom är bara nöjda sålänge man bryr sig om och förstår dom, wtf*k är det så för!? Man kan väl visa lite tacksamhet tillbaka, men får man det? NEJ! 
Folk ska inte testa mitt tålamod, för man vet aldrig när det bara tar slut, dom som känner mig vet hur jag fungerar, och att jag inte har någon som helst kontroll när mitt tålamod testas till max.
Men det är ju klart då blir det helt plötsligt ens eget fel.
Vet inte om jag har så mycket bra att skriva just nu.. men kan ju berätta om min dag:)
Jag drog till stan och köpte cigg på 4gott  till min älskling innan han drog till Liseberg,där vi också träffa Otto.
Sen drog jag och Otto in i nordstan för att se om vi kunde hitta något roligt folk vilket vi gjorde där var jag ett tag tills jag mötte Min älsklings Liza då gick vi till Donken och käka, typ satt där ett tag. sen gick vi runt lite i väntan på att Tara skulle ringa. Sen drog vi till Café Vasa och mötte Tara där, asså jag har nog aldrig så kul som jag har med dessa tjejer, synd bara att Maja inte var med, vi är så olika men ändå lika alla 4, helt olika stilar, musiksmak, frisyrer med mera, men insidan är vi alla lika störda på. Haha jag älskar att vara med dessa 3 tjejerna 5 minuter med dom och dom har gjort ens dag. Maja var tyvärr inte med idaΙg eftersom hon jobbar på Hultsfred. Men henne tar vi till helgen. Nu ska jag och Älskling snart se filmis, myspys...

Puss på sööööööwtnosar!
// CandyFreeaX

ÄLSKAR'T

Just nu sitter jag hos min Älskling:)
men sötnosen ligger och sover och jag vakna väl för en timme sen så sitter och kollar runt på lite saker på datorn bland annat bdb och ec.  Vi har bestämt oss för att kidnappa Min FIINASTEIDA<3 från västervik, för vi vill inte att hon ska flytta dit utan att hon ska bo kvar i göteborg! Idag blire mys med Liza och Tara, Majabajs skulle också vart med men hon jobbar på hultan så det blir lite svårt att få med henne:(
Jag och mr G är vänner igen, kunde man knappt tro att det skulle gå, men vi är bättre vänner än innan och det är ju positivt. cissi ska bara vara här tyo 2-3 veckor till:(, men på höst eller jullovet åker jag till henne i kramfors, många jag ska hälsa på , Ingrid i Oslo, Lynn i Sthlm med mera. men nu ska jag göra mig i ordning. Skriver lite oftare nu iaf.


FINASTEIDA SOM VI SKA KIDNAPPA:)

  
I HEART YOU <3

That's my life!

Jag måste seriiiiiöst skaffa mig en laptop så mitt bloggande kan fortsätta, fett segt att bara skrive lite någon gång då och då, förut var jag aktiv varje dag, flera gånger om dagen t.o.m. men vad gör man när datorn kraschar.. Aja, iaf. Nu sitter jag hemma hos min älskling, that's right jag har skaffat pojkvän och den blev den 20.e Juni 2009:). det har hänt en välditg mycket det senaste så vet inte vilket jag ska välja att skriva om. Midsommar var lyckad och min 20-års dag med, midsommar firandet blev med dom underbaraste hemma hos Daniel, men kvällen sluta med ambulans med min älsklingstjej som börja blöda i halsen för att hon druckit alkohol fast hon precis opererat bort halsmandlarna en bara en vecka innan, men min älsklingstjej är lite buuusig* ^^, vi grila, drack lyssna på musik och snacka, skratta hela kvällen. 20 års dagen fira jag på METALTOWN med älsklingen och underbaraste tjejerna. men tappa mitt´leg en vecka precis innan jag fyllde år, lite småsegt. i present fick jag bötespengar till min spårvagnsböter, presentkort, hårfärg av lillasyster eftersom jag ska göra knallröda slingor i mitt svarta hår:) och en extremt gosig tröja av storasyster, sen var det nitbälte av älsklingen,  hello kitty pyjamas och en flaska vitt vin av Adna, en stor hjärtformad klubba av min ena flickvän zidd:) men ska typ dra och äta nu grillat nu som daniels mamma och hennes sambo lagat, mysig middag blire, ska försöka skriva mer när jag kan. BTW LYNN JAG SAKNAR DIG AS HELL, FÅR FAN TA OCH SES SNART, ANTINGEN KOMMER DU HIT ELLER ÅKER JAG TILL STHLM TILL DIG! patrick är på arvika nu den lilla bögen, jag vill määä! fett segt , emn nästa år blire världens festivalsommar, då ska vi åka på så många vi kan:) Men ha det bra sålänge, lägger upp en bild som Y0GGIB3AR @ BDB AND @ EC gjort.

PUUUS såålänge!




RSS 2.0