Långfreeedag!

image22
Dagen började med att jag följde med Angela till skopunkten, sen åkte jag hem och åt lite och så, sen kom min syster senare. Sen på kvällen gjorde jag mig i ordning för utgång. Jag och helle stack till Gretas och var där när klockan var runt 21.50, vi gick in och köpte varsin cider, sen vänta vi på Emil i c:a 2 h.. skit kul. Men sen kom han i alla fall oah då drog allt igång, fan va kul vi hade !, bra med stället är att det finns så många olika sorters människor! så underbart roligt och jag hade flera olika killar på mig under kvällen. tiden gick fortare och fortare, helt plötsligt var klockan 4. och det stängde :/, fan jag hade träffat flera underbara kompisar, Simon, Tomas och en massa andra, när vi kom till centralen så gick inte min buss :S , så jag tog 240'n med Helle och Emil till backaplan och hoppades på att 31:an eller 99:an skulle komme :), haha men där fick jag sitta i 50 minuter. så jag var hemma runt 06:15.

Ha det bra!

Vecka 12.

image20
Hejsan :), Idag gick jag ju som sagt upp 8.30 och duschade, sen satte jag mig vid datorn en liten stund och åt frukost, sen var det bara att göra sig i ordning och kila ner till bussen. kom 5 minuter försent idag men det var lugnt så det var ingen fara, idag fick jag sopa lite på golvet, städa hyllorna, och fronta, som jag har fått göra dom andra dagarna också. greja med varorna har jag också gjort, det var väldigt mycket att göra idag, eftersom många var lediga. jag fick också ett par till skor idag, men det var för att jag varit så duktig när jag varit där, dom sa också att dom brukar inte fråga sina praktikanter det här, dom ville ha mitt nummer och så om dom behöver extra personal på helger och röda dagar och så, eller när ingen annan kan. Guud va sköönt säger jag bara, vill vara där mer!! Jaha imorgon är man ledig också, ska sova ett tag, sen ska jag försöka få tag på Angela, hon ville till skopunkten, får väll följa med henne dit ! , sen skulle jag träffat peter, men han jobbar hela helgen :/ så vi ska ses på lovet ! Weei, hehe. Han ska antagligen fotografera Linéa någon dag också, Hon behöver ju ännu mer bilder till sin portfolio så hon kan använda dom på agenturerna :) får väll se vad det blir. Nu väntar jag på att Linéa ska komma hem från zacke, sen ska jag ut och säga hej en snabbis till zacke, sen blir det in till datorn igen och leta efter vingar till peter, haha..Men jag skriver mer imorgon :),
image21
Dagen började med att jag skulle upp kl 8, äta frukost, sminka mig och allt det där.
sen tog jag bussen kvart över 9 till backaplan, träffa min underbara Ingrid halv tio till kvart i,
sen var hon tvungen att ta spårvagnen in till stan för att börja sin praktik.
under dagens praktik började jag med att fixa skräpet, sen gick jag och städade hyllorna,
och sen fixa jag varorna , jag har ju såklart hjälp en massa kunder under dagarna också.
Och jag trivs VÄLDIGT bra med det här. Detta är något jag vill jobba med i framtiden.! fick ett par skor också som dom inte kune sälja.
sen på kvällen åkte jag till Peter och var där en stund, bara jag får vara nära så är jag glad. vi går väldigt bra ihop som kompisar, men vi ska ju faktiskt försöka igen när det känns bra för båda :)
sen åkte jag hem, och kolla på slutet av grey's anatomy,
efter det blev det:

?   Fråga Olle
?   Girls of the playbos mansion
?   Seinfield.

sen var det dags att sova för min del, skulle ju upp 8.30 dagen efter.
image17

Då började jag min praktik på Skopunkten :) jag började kl 10.00 och slutade 17.00
jag fick börja med att "städa" =fixa skorna på hyllorna och så.
 Sen fick jag göra varor, jag var ganska mycket på golvet. :)
jag trodde inte det var så mycket att göra i en skobutik.
Men det var en massa snäll personal !
 Det var roligt så dagen gick snabbt, sen på kvällen var jag med Sara och Linéa, vi satt med och prata.
sen när vi kom hem såg jag slutet på the starter wife.
Efter det gick jag och la mig eftersom jag skulle upp 8 dagen efter.

image16
Då var jag på elevvårdsmöte med skolan och min pappa fick följa med, vi skulle prata om min framtid, men jag som stör mig enormt på min lärare "K" som började prata om annat och inte om min skola och framtid som vi var där för att prata om, så jag gick ut från mötet och tog en cigg, sen kom jag in igen och då börja vi prata om skolan , tack och lov ! Mötet tog en timma ungefär, jätte roligt:) Efter det åkte jag ut till Torslanda, till Vingen och hälsa på Anita för att prata om nästa "The met" föreställning är, ska ju jobba då. Sen stanna jag där ett litet tag och höll Anita sällskap och hjälpte till lite i cafeét. vid 3 tiden kom mamma och hämta mig, för att jag skulle passa min älskade lillebror kl 4, för hon och Linéa skulle på möte. Sen på kvällen träffa jag Sara på eketrägatan, åkte till biskop en snabbis och sen till eketrägatan igen, sen åkte jag hem.

Ha det bäst !




I Fucking LOVE this this song !

Den här låten stämmer bara av vissa delar,
men när elvis gjorde den så hade han och hans fru skiljt sig,
och peter är en väldigt nära vän nu istället för hur det var innan :/,
men vi båda vet vad vi vill,
och jag tror att allt kommer lösa sig till det bästa.
image15
kolla in den:
http://youtube.com/watch?v=Gawdjmxdssk&feature=related

"Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Girl, I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You are always on my mind
You are always on my mind

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
im so happy that your mine"

Ha det bäst !

Vann rätt låt?

image14

-Hero.

Eller?

senare idag ska jag träffa Helle och Sara, vi kanske ska åka till Allum med Linéa och Zacke, men får väl se senare hur det blir.:), annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Ha det bra!

Grattis till syster !

image13

Nu sitter jag hemma, ska snart dra mig till min praktik :), idag ska jag hjälpa min syster att baka tårta och så eftersom hon fyller 17 år !, så ikväll är det kalas med släkten ;S segt! men men sådant man får stå ut med ^^ i måndags på praktiken prata vi mest om vad vi ska göra i veckan , och igår så var vi inne i stan för att köpa en portfolio, för det skulle jag ge till Linea i present, men peter är med på ett hörn ;D idag ska jag dit så ska vi nog fotografera i olika vinklar, och sen jobba med min design till bloggen:) förra torsdagen åkte jag ju till sälen, men har inte haft tillgång till någon dator förän nu så får skriva om det nu istället, jag ramla en gång och det var när min kära lillebror körde på mig =) , bilder kommer komma upp, kom hem i söndags med världens träningsvärk i vaderna :) haha seegt! Så i söndags träffa jag sara en snabbis innan jag åkte och träffa peter där jag sov över , eftersom min praktik ändå var där . :) på fredag ska jag kanske till gamleport för att kolla på finalen av "Miss gymnasium" där Ingrid kommit till finalen :), men får se :), på lördag ska jag och Linéa hem till Zacke och se på finalen av Melodifesivalen. Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. lägger in lite bilder :)

Ha det bra!


jaha..

jag har inte skrivit på ett par dagar , för det har varit lite jobbigt i mitt liv,  men det har ordnat upp sig nu.
allt blir bara bättre :) och det känns ännu bättre när jag vet  att allt kommer ordna sig till det bästa , men det får ta sin tid :) nu ska jag ut och träffa helle, vi ska snacka lite och hon ska bjuda mig på fika :) skriver mer senare.

Ha det bra!

RSS 2.0