What happend?

     

Kommer ni ihåg när vi var 4, oskiljaktiga under högstadietiden, vad vi än gjorde, gjorde vi tillsammans , det är hitills den bästa tiden i mitt liv. sen kom gymnasiet, det var väldigt enkelt i början att fortsätta vara som man var vi sa att detta inte fick ändra sig, men folk förändras och ja det som hände var det som inte fick hända, vi börja glida isär på ett litet enkelt sett, vet inte om det var nya kompisar som gjorde så att det blev så , pojkvänner finns inblandat i bilden osv visst alla gillar inte alla, men för sin bästa vän kan man vara glad och försöka / låtsas tycka om. Det var så mycket enklare när vi var 4, jag längtar tillbaka till det så mycket ibland att man inte vet vart man ska ta vägen, det var verkligen vi 4 som höll ihop, men nu, nu så är vi fria på ett ungefär, vi gör vad vi vill med vem vi vill osv, förut var det en självklarhet att det var vi 4 som skulle göra allting, visst kul att ha nya kompisar, men man kommer inte kunna hitta någon/några som kan ersätta eran plats, inte i mitt läge iaf. INGEN har jag haft så kul med som er, inte en enda har jag så mycket underbara minnen med, vad hände? tjejkvällar, tältandet, skogen och dricka vin på en söndag, HAHAHA!
Jag vill ha det här rebelliska livet igen, jag vill att ni ska vara en del av mitt liv, jag vill lära känna era nya kompisar, och att ni ska lära känna mina, och försöka tycka om dom:) Jag vill verkligen att ni ska kunna vara med mig och mina andra kopisar, att jag ska kunna vara med er, så det är vi 4 som alltid innan.
Jag vill och hoppas verkligen att ni kommer bli kompis med T igen.
En bit i mitt liv saknas och det är ni.
Hoppas att vi löser det här och att alla kan vara med alla, att man orkar ge lite för sin bästa väns skull, om ni läser detta er som jag skrivit om kommentera gärna.
ÄLSKAR ER TJEJER, UTAN ER VET JAG INTE VART JAG SKULLE TA VÄGEN!

Ps, idag har jag vaknat, redigerat bilder, reklamerat bilder på bdb och hållt på med bloggischen som jag älskar. ha de bra.


CandyFreeaX

Yes true, vi åker iväg idag, till Resö,Tanum. Det tar 3 timmar med buss från göteborg och bussen går bara en gång om dagen och det är typ cp tidigt på morgonen:S, vi kommer inte ha någon täckning på mobilen och finns inget internet, omg hur ska jag klara mig!?! Har ju daniel så jag klarar mig alldeles utmärkt! Jag kommer inte kunna blogga från mobilen heller eftersom mina pengar på mobilen är slut"/ Men vi kommer ta bilder och jag lägger väl upp några najs pix när jag kommer hem igen, alltså söndag nästa vecka då. Vi kanske kommer in till Göteborg på onsdag eftersom älsklingen ska repa med bandet så, beror helt och hållet på om hans pappa orkar köra. Annars i helgen har vi inte gjort så mkt, glott på massa bra filmer^^, träffat kompisar, träffat familjen osv. Just nu sitter jag i älsklingens säng och nördar vid bdb, ec och facebook samtidigt som jag lyssnar på rammstein och snart ska vi åka och storhandla med hans pappa.

Men nu drar jag!

PUSSPUSSPÅSÖTASTEMÄNNISKORNA!<3

vännerna<3
IdaJackieÄllzYoggiDennisGabbeBrödrostUlleAnnaCissiPatrickHelmJocke
AlexanderAlekzKinkyHelleSimonCamillaZiddPaoTaraMajaZaraThereseAdel
AdnaAlexandraAndreasKinkzCaosJohannaLizaOttoKnarkisKompisSassAngel
GlennZyberPekkaJimJonathanSebbeJoenAlexChristofferRobinSebastianAnitaMy
och en massa fler:)

Bloggar från mobilen


Godmorgon, Godmiddag, Godkväll! Igår var en väldigt intressant natt. Behöver inte gå in på detalj just nu, tar det när internet fungerar istället. I alla fall..vakna kl 5 idag på eftermiddagen och känner mig jätte sjuk, har jätte ont i halsen och känner mig öm i hela kroppen:/ inte jätte kul direkt. Men varit med älskling idag , vi såg ondskan för en stund sen
. Var faktiskt väldigt länge sen jag såg den. Igår var jag på café tintin med Adna och älskling tog en latte och prata lite om hennes pojkväns 20-års present som förresten är väldigt mysig, ska skriva mer om den med när jag har en dator:) Men nu ska jag försöka sova! DANIEL TOIVOLA JAG ÄLSKAR DIG! more than you can imagine! Puss på folket!


Ska vi se om min mobilbloggning vill fungera x)


Back Again :)

Vi åkte in till stan och träffa Simon, Helle, Brödrost, ulle, gustav och några till,. sen drog vi till donken och käkade, sen tog jag och Daniel bussen hem till mig, vi träffa Sara, Natt och Amir och tog en cigg med dom innan vi gick in. När vi kom in kolla vi på Deja Vu, den var extremt bra faktiskt förutom att varken jag eller Daniel fatta slutet på den^^, någon som sett den får gärna förklara slutet för mig, annars tipsar jag er att se den. Idag händer inte så mycket mer förutom att jag ska SOVA HEMMA! Just det ni läste rätt, Daniel ska jobba i veckan så kommer få umgås med lillasyster på kvällarna ist och tvinga henne att kolla film med mig! Men nu ska jag och älskling se JULIA innan jag drar mig hemmåt. Puss på folket !


Good Morning People ;*

Nu är det inte alls läne sen jag vaknade, vi får se hur det blir med Vårgårda idag eftersom min älskling forttfarande sover och eftersom patrick inte hört av sig än, Nu sitter jag och kollar lite på xplosions hemsida på mina kängor som jag ska köpa! KÄRLEK TILL DOM, vissa skor känner man bara WOW till, jag älskar skor och kläder, och visst skor kan vara snygga, men när man hittar något som man verkligen tycker om, blir man nästan helt stum. En gång kunde jag knappt gå ur en butik där ett par skor jag ville ha fanns, hade inte pengar till dom då för tillfället och dom tog slut jättenabbt"/, nästan så jag fick tårar, har någon annan någonsin känt som kärlek och passion till kläder och skor? Jag har allltid älskat det, pluggat till att jobba med det och jag är som gjord för att hålla på med det! här kommer en liten bild på mitt senaste mål! Den är som gjord för mig, sitter perfekt på benet och runt foten osv. GAAAASH jag dör när jag ser dom! Skriver mer senare:O <3


RSS 2.0