Rubriker w/e.

Hm, jag borde inte ens tänka på uppdaterings snacket...
Men det är ju så det blir, är ju nästan aldrig hemma och mycket händer runt om i mitt liv..

Det senaste jag har lärt mig handlar om förhållanden, ja.. dom senaste förhållanden jag haft med någon har varit skit, jag har blivit behandlad som skit, och det är väl inte så konstigt att vi tjejer kan få en viss syn på killar då?, dock är det ju inte alla killar som är sånna svin, tack och lov!
Jag känner flera killar som är hela underbara, 2 av dom är mina bästa vänner, en är någon jag tycker om, och har gjort sen en tid tillbaka, men tänker inte nämna några namn.

I Onsdags var jag och kollade på studenterna på min gamla skola, det var sjukt varmt och shit vad jag längtade tillbaka, träffade gamla lärare och klasskompisar! Sen blev det stan med Camilla, köpte coffeslush och satte oss i solen i väntan på Isac, sen träffa jag även sötaste Nea!
Mot kvällen mötte jag och Isac upp Marcus och drog till Golden för att grabbarna ville ta en öl och jag var sugen på ett glas vitt=) lite innan kl 6 kom Kim, tjejen Isac är inneboende hos, strax därefter drog vi oss mot Isac's jobb och mötte upp Sandra för att sedan fortsätta mot Picasso för att äta lite mat=)
Blev Friterade Potatisklyftor m. dipp och vitlöksbröd och öl för min, Isac och Sandras del, Kim och Marcus körde på mexikansk nachotallrik=) det var en lyckad kväll, vid 8 tiden drog sig dom flesta hemåt men jag och marcus fortsatte på krog till krog fram till kl 1 på natten:)
Lyckad kväll om jag får säga det själv!

Förövrigt så har Finaste Mathilda, min bästa tjejkompis kommit hem igen efter 8 lååååånga veckor!
jag är så sjukt lycklig och imorgon ska jag få träffa henne, får glädjetårar på bara tanken!
Camilla ska följa med mig för efter det drar vi mot den centrala delen av staden och chillar i solen med glass eller coffeslush från 7eleven, så sjukt gott!
Ska även träffa mr R=) Wohoo, längtat liite efter det!

Jag har legat hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv eftersom jag känner mig febrig utan feber, men fått cheescake, ramlösa granatäpple, godis och läsk av pappa=)
Vi grilla även idag, kotletter och revbenspjäll med potatissallad och grönsallad:D Sjukt gott!
Nej nu är klockan 22.41 och jag ska välja morgondagens outfit och sen krypa ner under täcket med en film att somna till!

NattiNatti sweeties!

Puss på er ;*<3


RSS 2.0