Jaao

Eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag ju sitta här och skriva, för tillfället vet jag knappt hur jag mår
, känner mig svimfärdig och som jag bara vill gråta, vet inte vart jag ska ta vägen, orkar inte bli hitlurad flera gången och det är bara extremt jobbigt att åka fram och tillbaka speciellt sånna här, varma och långa dagar...
men men, skriver mer senare.

Puss på de;*

Stress!



Stress stress stress stress!

Vad finns det mer jag kan säga än att gå i folkhögskola, okej högskolan har mer, men det är inte mycket.
Allt eget arbete man får som man kan använd 2 timmar i veckan till, all kurslitteratur och material osv man måste köpa, mat för 35 kr om dagen, massa pengar kostar det bara känns det som,  men allt löser sig nog får ju ungerfär 2500 med mera i studiebidrag som man ska använda till skolmaterial, har man tur så får man lite pengar över.

Denna veckan har jag ett eget arbete om stenåldern, om hur människan börja gå upprätt, när det börja vilken varelse som likna människan i gång, rörelse, tänkande med mera, arbetet ska bara på 5 a4 sidor och jag har en vecka på mig att bli klar, så har ni fakta eller vill hjälpa mig med det så är det bara att skicka länkar, eller skicka allt i en kommentar.
Annars är skolan bra i sig, saknar en lärare från gymnasiet, men annars är allt riktigt bra, man är friare på något sätt och det är ju skönt att lärnarna vågar lita på eleverna.
Jag går ju i en helt underbar klass, med allt möjligt folk, men umgås ju mest med Daniel, som gick i min klass i gymnasiet i 3 år, Martin och Sandra:)
Mitt schema är helt okej med, börjar 8.30 varje dag, Måndag, Tisdag och Onsdag slutar jag 15.25, Torsdagar är jag ledig och Fredag slutar jag 11.30.
Förutom imorgon så ska vi få testa på och kolla in våra valämnen så vi vet vad vi ger oss in på så då har vi obestämd tid, beroende på vad vi ville kolla in.

Nu sitter jag som vanligtvis hos min Pojkvän, Anna var här men gick typ när jag kom :/ Men Johan är fortfarande kvar, Han kalla mig fjortis för att jag bloggar...
Är det verkligen så det är , ska man hoppa på folk för att dom gör en sak? han har ingen aning om vad det är för människor som finns i bloggvärlden , det är inte bara "Fjortisar" som finns, jag skulle inte precis kalla mig fjortis och den som gör det ska nog ta reda på fakta om det först, för det första har jag inte ens stilen "Fjortis" och för det andra så beter jag mig inte ,på det sättet som en fjortis anses att göra, jag dricker inte bara för att bli full, jag dricker med kompisar när jag går ut, men kan hålla mig inom rimliga gränser, jag röker inte för att vara cool, det är ett beroende som utvecklats och ångrar mig starkt att jag inte sluta när jag inte hade ett beroende.
Nej VISSA människor kan ju ta reda på fakta innan dom öppnar käften.

Idag på svenskan skulle vi skriva en uppstats om en lycklig plats som vi drömde oss bort till, meningen var att man skulle skriva ner stödord och sen göra en sammanfattning av allt, men både jag och sandra fastna helt för uppgiften och skrev varsin A4 direkt, jag gillar min svenska lärare , hon är riktigt bra och vet att man borde skoja till det ibland.
Vi gör verkligen saker jag tycker om i svenskan, det är berättelser, noveller, litteratur, studera litteratur på olika sätt osv.

Men idag ska jag väl bara vara hos min älskade pojkvän som jag fortfarande älskar mer och mer för varje dag som går, vet inte vad vi ska hitta på men är fett hungrig just nu. HAHA men skriver så fort jag kan igen.

PUSS PÅ DE;*


RSS 2.0