Nej CalleeeE, Shiiieet!

Helluuuu ;*

Har inte skrivit på länge för att vara ärlig så har jag inte orkat!
Men försöker ändra på det. I Veckan har jag umgåtts med Milla, Knarkis, Carl och Calle:) Varit fett awzum!
Just nu sitter jag hos Patrick och håller på med blondering av camillas hår, kommer bli asnajs sen när allt är klart! Sen saknar jag Calle så sjukt j*vla mycket att jag nästan spricker, men har jag turen på min sida får jag träffa honom imorgon.
Annars träffar jag honom nästa helg då jag åker upp till honom med knarkis och carl och det blir party hela helgen:)
Har inte gjort så mycket mer än att umgåtts, blir att åka hem ikväll eftersom jag inte varit hemma på hela veckan, så ska bli skönt att sova hemma. Har ju haft lov och det har varit extremt skönt att få vila ut, eller ja det har ju inte blivit så mycket vilande eftersom jag knappt har sovit något. Nu sitter jag och är fett sugen på ett glas vin och vill bara ut på krogen men ändå inte. men men orka att ni ska behöva läsa om det^^-

Ska försöka vara lite mer bloggsocial och så!

Puss på dig;*<3

I'm starting to feel....


Fan i did it again:S säger att jag ska skriva mer, men slutar igen... när jag behövde skriva som mest gjorde jag det inte och nu har jag fått dåligt samvete för att jag inte uppdaterat på minst en månad. Men som alla vet tog det slut mellan mig och daniel och det kommer inte bli vi igen heller, båda har nog upptäckt en helt ny sida av varandra och vi kanske inte var så bra tillsammans som vi trodde och det kanske är så att vi borde vara med andra, vad vet jag ? Men som tur är lär man sig från sina misstag. Nu är jag i alla fall hos Adna klockan är 03.30 just nu och det är väl dags att somna snart tror jag eftersom jag ska möta Andreas imorgon när han slutar (A) weeeei, sen tror jag vi ska hem till honom och se film eller något eller nörda i stan med alla andra söta emobarn ^^.
Men men just nu känner jag mig glad men ibland kommer känslan tillbaka då man bara vill försvinna och inte vara kvar, ta det inte bokstavligt talat men ni vet vad jag menar. Känslan att man är helt värdelös och inte duger till något,vet inte vad det är som gör det, men den senaste veckan har jag känt mig glad har varit med massa underbara människor som är fyllda av glädje och energi och som kan få mig att skratta när jag mår som dåligast!
Tyvärr är jag bara jag och inget mer med det, men jag kan inte vara den som alla vill att jag ska vara, jag kan inte vara som alla andra även om folk tror att jag är den glada ida hela tiden så stämmer ju inte det, det är en falsk fasad som jag har för jag orkar inte lägga mina problem på andra utan löser det  hellre själv ovh hjälper hellre andra med deras problem, jag tar mig själv i sista hand och jag vet, jag vet att jag borde inte göra så, jag borde ta mig själv i första han och få mig att må bra innan jag hjälper andra osv, men jag är för snäll för det!

Men nu det senaste har jag inte gjort så mycket förutom att pluggat, vart i stan, umgåtts med vänner, festat och sovit typ. Känns som bara samma sak händer hela tiden och börjar tröttna grovt på Göteborg, aldrig något nytt som händer och bara samma visa hela tiden, förstår någon att man tröttnar?

på tal om ingenting så var det en kille som var typ "kär" i mig och han "Älskade" tydligen mig också efter två veckor samtidigt som han hade lite kännslor för min bästa kompis, hur går det ihop? man kan inte älska någon så tidigt och jag stör mig seriöst så extremt jävla mycket på alla ni som inte kan se skillnad på förälskad, kär och att älska och människor som säger jag älskar dig efter 2 dagars förhållande när dom varit på g i en vecka, VÄX UPP! hur seriöst tror ni att det är i så fall?  att ni aldrig vill ha någon annan och att det alltid ska vara ni osv, bullshit!  Inse att kännslan man har då är sån men när man är i tonåren så vet man inte vad man vill här i livet, MEN ÄNNU VÄRRE ÄR JU ungdomar i 16-års åldern som förlovar sig. Förlovning betyder att man lovar varandra att man ska leva resten av livet med varan och ett år efter ska man gifta sig, men nejnej folk idag går och förlovar sig hejvillt och bryter det 2 veckor senare för att man gör slut, eller ungdommar som säger att man är bisexuell för att alla andra är det, lägg ner! Bisexualitet är en läggning ingen trend! OMG  det finns så mycket jag stör mig på nuförtiden och vet knappt varken vart jag ska börja eller sluta. Folk får kalla mig störande, patetisk, bitch whatever jag bara säger vad jag tycker och tänker och har man problem med det så fine, men då behöver man inte sitta och läsa vad jag skriver i min blogg om man bara ska störa sig på det.

nu har jag tänkt att försöka sova om 20 minuter för 11.50 slutar andreas och då ska jag vara vid hans skola :)
Bara så alla vet så är Andreas min Bitch / Bitchslave @ night och jag ska försöka hitta två bisexuelle tjejer / straighta tjejer som vill ha sex med honom bara för att jag är en snäll Bitchlord så är det någon som vill ställa upp så lämna en kommentar hahaha, Andreas är en jätte snäll, snygg, söt kille så nu har ni världens chans och enligt han så tror han att han är en SEXBOMB ;D haha aaaw, men sålänge självkänsla och självförtroende är på topp så är ju det bra:) Någon som vet något om helgen förresten , var i Uddevalla med Millawn och Andreas:) Millawn däcka typ 3 gånger under 2h, men kändes som typ 10 minuter max! fast det var nog för att vi var så fulla^^

jag och Millawn skulle leva singellivet, men hon däcka ju som sagt och jag satt med henne , men Andreas som inte planerat något fick ett eller två strul^^, det enda jag fick den kvällen var massa kramar och strula med Ådi för hon villle se om hennes tungpiercing gjorde ont:P  haha, det var inte nyktert den kvällen men det måste vi göra om:) och nästa gång ska jag och Millawn och ha något !!
när vi kom till Göteborg var vi med människor, sen stack vi och satte oss på centralen från typ 4 till 06.30 sen stack vi till nordstan, sen 07.30 mötte vi Caj och åkte hem till honom, Jag, Ådi och Andreas så kl 8-8.30 ungefär var vi i högsbohöjd och alla 4 knödde sig i Caj's säng och såg mpå hundtricket, 10.30 somna vi, fast då hade Caj lagt sig i vardagsrummet och somnat i fotöljen:) Andreas sov mellan mig och ådi det var massa mys, sov 3 timmar den natten, sen stack vi alla till stan ett tag sen drog jag och Andreas hem till míg och hämtade filmen som vi skulle se hos Random Random , sen sluta det med att vi var typ 3 som kolla på filmen , sen kom massa fler till random , men jag stack hem vid 23.30 eftersom jag skulle på dop idag för Lucas, min storasysterson:) Fick man också träffa sin kusin My och Moster iréne som man inte träffat pålänge så det var trevligt. Efter det åkte jag till stan och träffa massa kul folk och min biiiatch:) sen stack vi till jonatan och kolla sex drive LÖVIN'IT!

Skriver mer senare om jag hinner ska kolla lite saker innan jag ska sova. Men typ PUSS PÅ FOLKET!;*<3


RSS 2.0