Happyface/Sadface






Jag är verkligen ASkass på att uppdatera, men shit vad mycket som hänt nu det senaste..
Så  mycket jag vill berätta men som jag verkligen inte kan, men kan säga att jag har pojkvän, men nämner inget namn.. Han har verkligen världens finaste personlighet, gulligare leende får man leta efter, kysser som en gud och när man vaknar upp bredvid honom är det svårt att inte känna sig lycklig!
Han är något som verkligen kan få mig att le som jag vet inte vad, men han är också den som kan få mig att må så sjukt dåligt så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Han har sina problem och jag har mina, men det har väl alla.. bara att vi har väldigt speciella problem, speciellt han.
Jag saknar honom hela tiden och jag pratar nästan inte om något annat än om honom.
Han bor inte i Göteborg och nästa gång jag träffar honom är på nyår.. om jag har turen på min sida, vilket händer ganska sällan.

Men nog pratat om honom..
Jag går inte längre i skolan, hoppa av för allt det där med Daniel som hände och sen att det blev alldeles för mycket och efter 13 år i skolan kanske man inte orkar med att plugga 2 år till^^ eller vad tror ni?
Jag har därför gått till arbetsförmedlingen och söker jobb etc.

Har hängt med Patrick ganska mycket, måste säga att han är min bästa killkompis och har nog ingen som ställt upp så för mig som han gör, finns alltid där och lyssnar på en och det bästa HAN ÄR DEN ENDA SOM FÖRSTÅR MIG!
För han sitter i ungefär samma sitts själv och vi har varit med om en hel del under en månad, vi åkte spontant helt oplanerat, utan ekonomi till det, till Mjölby och hade världens dramatiska vecka som man kan se som både positiv och negativ.
Men lärt oss en hel del efter det!

Nu sitter jag hos Patrick, han har gått och lagt sig men jag var tvungen att skriva av mig lite och kände att det behövdes.

Jag har inte så mycket mer att skriva för jag har fått svar på det mesta av pojken som jag är så extremt kär i!

Snart är det jul och nyår...
Jul: först blire hos pappa sen åker jag till mamma sen ska jag vara med Patrick och sakna dom vi tycker om och ha det trevligt!
Nyår: fest och träffa älskling! <3 Can't wait!!

Men men om jag inte hinner slänga in ett inlägg innan så..
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0