Finaly!

Vart en väldigt massa födelsedagar nu tycker jag.
så ett STORT GRATTIS TILL:

24/6 SEBASTIAN SELLVIN 19 år!!
26/6 OLIVER SJÖBERG 18 år!!
26/6 STINA SJÖLANDER R.I.P 94 år!!
27/6 INGRID LINDER 19 år!!
27/6 JAG;IDA SJÖLANDER 19 år!!
28/6 DENNIS GUSTAFSSON 19 år!!
6/7 LILLI 18 år!!
13/7 DANIEL LINDGREN 18 år!!



FREDAG:
Blire Vakna hos Peter, vid 11, möta upp Linéa på backaplan för att få välja ut min present, sen kanske någon fika eller så, sen drar vi till mamma, så kommer pia dit vid 6, så ska vi äta ciabatta med kycling , soltorkade tomater och mozarella:) Efter som jag fyller 19 år, Sen blir det utgång mot kvällen, med de vänner som inte sviker, förstår inte vad folk blir sura för, vill bara gå ut och ha trevligt på min födelsedag:) men shet the same, SUPA GÄRNET IMORGON FLICKOR!



Torsdag:
Idag vakna jag upp, följde med linea till tandläkaren, sen blev det banken, efter det träffa jag jennifer en snabbis, därefter drog vi till backaplan, för att hämta Linéas bikini som hon lagt undan igår, just det ja, köpte nya byxor igår, härligt härligt:) efter det blev det hem till mamma och sen till Torslanda igen för att träffa Jennifer, Patrick och Zacke.






Äntligen, Biljetterna är hämtade, Bussen är bokad och betald, och tält är fixat:) så nu äre bara tältpinnar som fattas. ska bli jäkligt kul att komma dit, borta den 2-6 juli, festivalen håller på från 3-5 juli, den 3:e kommer Dennis från Köping upp, som jag inte träffat på 11 år:), blir intressant,men gött! sen ska vi ju såklart träffa Sebbe som gick i min klass:D Men det är underbart att allt blir av!!






Midsommar, lova ju att komma med lite bilder.. så varsegod!



mer bilder finns på Http://Idasjolander.bilddagboken.se


Wonderful Weekend!

FREDAG!

Då vare ju midsommar:) Dagen börja med att man åt och gotta sig hemma, fram till kl 7 då vi drog till sandvik för att träffa folket, där satt vi vid ett litet bad, lyssna på musik, grilla och drack lite, senare framåt kvällen börja det såklart regna, då drog vi hem till Carro och softa där, där blev det såklart, Dans, mer drickande, fylle lekar och en massa skojj, har inte lagt in bilderna än, men det kommer!! Dom som var med vill ju såklar stå med så får väll skriva namnen här, Jag , Linéa, Jim, Carro, Bach, Sandra, Marina, Jessica, Therese, Sara, Marcus, Jocke, Micke, Jotis Och Schekka!!<3

Lördag!

Då blev det ju så klart Krogen med Malin, Ellie, Helle, Och Alexandra!
vi stack till gretas och fixa stämpel innan det blev inträde, sen stack vi till Chess Amiz och förfesta!! vi stack därifrån runt 12-tiden och drog till Gretas igen och där blev det ännu mer dricka och DANS!!, vi hitta dom hetaste killarna inne på krogen såklart och hängde med dom!, Sen skulle vi bära av till någon efterfest, men fredrik som alexandra hade häng ihop med hela kvällen kom aldrig, så helle och jag drog med hem till Oliver, som jag dansat med halva kvällen i alla fall:) , eftersom våra bussar inte hade börjat gå...:)

Söndag!

Det började med att jag vakna 14.50 gick upp beställde biljetterna till ARVIKA FESTIVALEN!!!! sen gjorde jag mig i ordning, åkte till mamma var där en stund och sen drog jag till Oliver:) Vi kolla på någon film men kommer inte ihåg vad den hette, skum var den i alla fall:) haha, var där till 22.30, sen drog jag hem.


sen hare inte hänt så mycket mer denna helg.

I need you baby!

Om han bara förstod att jag behöver honom... jag vet att jag har gjort fel men alla gör misstag och man lär sig av dom. Önskar att man bara kunde vrida tillbaka till början då allt var bra, alla var glada och mådde bra, men vad ska lilla jag göra ? jag skulle göra vad som helst för att det ska bli vi igen, alla gav mig falska förhoppningar om att det snart skulle bli vi igen, men inget stämde, dom sa att vi hör ihop.. men då kanske dom kan hjälpa till så att han vill ha mig igen. finns inget värre än olycklig kärlek. Han vet vad jag känner, jag vet att han fortfarande känslor för mig, han tycker om mig mer än en vän, men inte mer.


Senare idag ska jag till Jennifer på Tjejmiddag kl 18.00 senare blire fest,  då kommer resten av folket.:) ska bli skönt att tänka på annat.

Hoppas alla får en bra dag.

// Ida  

RSS 2.0